donderdag 17 september 2020

Mintay papers

 Hallo allemaal,

En vandaag was het zover Plony op de fiets naar mij,wij hebben er een gezellige knutseldag van gemaakt. Ik had nog papier van mintay liggen van vorig jaar.....maar wist niet zo goed wat ik ermee aan moest....nou dat kan je wel aan Plony overlaten hoor......gewoon de schaar erin en dat hebben wij maar gedaan!

Dit is hem geworden.....  Wat vinden jullie ervan?

Groetjes Riet 

4 opmerkingen:

  1. Ha ha....ja hoor....ik hebgeen moeite met ergens de schaar in zetten. Hij is superleuk geworden hoor.....en ik denk dat je misschien nu wat op weg bent geholpen met dat papier. We gaan het zien.....en binnenkort gewoon weer ergens de schaar in zetten samen.xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Papier moet je nooit bewaren Riet...moet je kijken wat een prachtige kerstkaart je hebt gemaakt! Was vast weer een hele leuke knutseldag!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een prachtige kaart geworden Riet. Ja Plony heeft wel gouden handjes die weet overal iets moois van te maken, en fijn zo samen freubelen.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart heb je met dit mooie papier gemaakt. Gezellig dat julllie samen hebben geknutseld... zo kun je elkaar inspireren. GroetenTrijntje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs komt en een berichtje achterlaat .
Ik lees ze erg graag 😍